Ajankohtaista

10.05.22 Moduuliajattelulla uudenlaista, kokonaisvaltaista ja opiskelijalähtöistä otetta

Hankkeen kehittäjäopettaja Kirsi Lindlöfin tunnelmia sekä ajatuksia hankkeessa pilotoidusta moduulimallista. Lue lisää blogista.

31.01.22 Opinnollistamisen prosessi käynnistyi

Osaamisen tunnistamista, tunnustamista ja kehittämistä opinnollistamisen keinoin! Pilotoimme opinnollistamista Vakasosionomi-hankkeessa. Aloitustunnelmia blogissa.

10.01.22 Kohti uutta ja ihmeellistä hankemaailmaa!

Projektipäällikön tunnelmia blogissa.

22.12.21 Hyvää joulun aikaa ja onnea vuoteen 2022!
16.12.21 Opiskelijan puheenvuoro: opiskelua Vakasosionomi-hankkeessa

Miten ensimmäisen vuoden opinnot ovat sujuneet? Entä työn ja opiskelun yhdistäminen? KASK21-ryhmän opiskelija kertoo: lue lisää blogista!

14.12.21 Reflektiopäivä

Vietimme hankkeen opiskelijoiden kanssa reflektiopäivää. Mitä tuleville varhaiskasvatuksen sosionomeille on erityisesti jäänyt mieleen tähänastisista opinnoista nyt, kun opintoja on takana vajaan vuoden verran? Lue lisää blogista: syksyn opintojen reflektointia dialogisen toimintaotteen kautta.

24.11.21 Näkökulmia osaamiseen ja osaamisen tunnistamiseen

Mitä vastaisit kysymykseen: mitä sinä osaat?

22.11.21 Uusia tuulia opinnollistamiseen

Opinnollistaminen on työelämäläheinen tapa toteuttaa opintoja sekä kehittää omaa osaamista. Vakasosionomi-hankkeessa lähdemme tutkimaan opinnollistamisen mahdollisuuksia sekä käytettävyyttä sosiaalialan koulutuksessa. Lue lisää blogista.

29.09.21 Oppimismuotoilua

Blogikirjoitus oppimismuotoilusta sekä sen hyödyntämisestä hankkeen kehittämistyössä.

13.09.21 Vakasosionomi-hankkeen ensimmäinen syksy

Syyslukukausi -21 on käynnistynyt! Liperin varhaiskasvatuksen lastenhoitajat aloittivat opintonsa varhaiskasvatuksen sosionomeiksi maaliskuussa 2021. Menneellä kevätlukukaudella opiskelu toteutui täysin etäohjattuna opiskeluna, mutta nyt syyslukukauden alussa pääsimme Karelia-ammattikorkeakoulun Tikkarinne-kampukselle aloittamaan syksyn opinnot ja tapaamaan toisiamme kasvokkain. Lue syksyn aloitustunnelmia blogista.