Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee vakasosionomi.karelia.fi -sivustoa. Pyrimme Kareliassa varmistamaan, että digitaaliset palvelumme toimivat saavutettavuusdirektiivin mukaisesti ja teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi.

Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu/päivitetty 14.9.2021. Seloste perustuu tällä hetkellä itsearvioon.

Verkkosivusto vakasosionomi.karelia.fi on julkaistu syyskuussa 2021, eikä se välttämättä ole vielä kaikilta osin saavutettavuusvaatimusten mukainen. Suurimmat puutteet ovat sivustolla olevissa 

  • kuvista voi puuttua vaihtoehtoiset tekstit
  • värien kontrasteissa voi olla puutteita.

Lisäksi sisällön rakenteen selkeydessä ja tekstien ymmärrettävyydessä voi myös olla puutteita. 

Pyrimme korjaamaan edellä mainitut puutteet vuoden 2021 loppuun mennessä.

Palautetta saavutettavuudesta

Jos haluat antaa palautetta vakasosionomi.karelia.fi -sivuston saavutettavuudesta, lähetä sähköpostia osoitteella saavutettavuusat)karelia.fi. Viestin otsikko: vakasosionomi-sivusto.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000